Campanie de prevenire: Pierzi atenția, pierzi controlul Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 142 Vizualizări

Campanie de prevenire: Pierzi atenția, pierzi controlul

În data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Mureș împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgu Mureș au desfășurat în teren, pe raza municipiului, activități de distribuire a materialelor realizate în cadrul proiectului “Educație rutieră – Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”, respectiv flyere și căști bluetooth hands-free.

Scopul activității este abordarea problematici neatenției la volan și a utilizării telefonul mobil fără funcția “mâini libere”, ce pot genera condiții de accidente rutiere grave.

Campania își propune să reamintească conducătorilor auto riscurile la care se expun atunci când utilizează telefonul mobil la volan sau efectuează, concomitent, mai multe activități pe lângă conducerea vehiculului.

Obiectivul principal al acțiunii îl reprezintă creșterea gradului de siguranță rutieră prin informarea și responsabilizarea participanților la trafic.

În cadrul activității, oamenii legii au oferit conducătorilor auto căști de tip hands-free și pliante cu recomandări, încurajându-i să respecte regulile de circulație și să conștientizeze consecințele neatenției la volan.

Utilizarea telefonului fără opțiunea ,,mâini libere,, crește riscul de a fi implicat într-un accident de circulație.

Polițiștii au distribuit 80 de căști bluetooth conducătorilor auto.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE