Home / Galerii Foto / FOTO: Ultimele achiziții la ZOO Târgu Mureș

FOTO: Ultimele achiziții la ZOO Târgu Mureș

Distribuie

În cadrul programului de schimb coordonat de Asociaţia Europeană a Grădinilor Zoologice (EAZA), în ultima perioadă la Grădina Zoologică din Târgu Mureş au fost aduse peste 30 de păsări şi animale, ultimele sosite fiind leopard, 10 suricate, un macaw galben-albastru (Ara), o oaie cu bot negru şi două maimuţe colobus, a anunţat, joi, primarul din Târgu Mureş, Soos Zoltan.

„Noi rezidenţi s-au alăturat Grădinii Zoologice. Recent, au sosit un leopard, 10 suricate, un macaw galben-albastru (Ara), o oaie cu bot negru şi două maimuţe colobus. Grădina Zoologică continuă să primească noi animale dar şi să îşi îmbunătăţească spaţiile”, a scris Soos Zoltan pe Facebook.

Grădina Zoologică din Târgu Mureş a precizat că, în cadrul programului de schimb coordonat de Asociaţia Europeană a Grădinilor Zoologice (EAZA), animalele au fost aduse de la grădini zoologice din Ungaria şi că deja pot fi văzute de vizitatori.

„În zilele acestea de la Budapesta au fost aduse zece suricate, un cerb muntiac, un kangur Benett, papagal ara, din Centrul de biodiversitate din Gyöngyös au fost relocate treizeci bibilici, din Grădina Zoologică Gyöngyös a sosit un leopard, din Parcul zoologic Miskolc o maimuţă guereza, iar alta din aceaşi specie a fost adusă împreună cu o oaie Valisier din Grădina Zoologică Debrecen”, a precizat conducerea Grădinii Zoologice din Târgu Mureş. AGERPRES

Sursa foto: FB Soos Zoltan


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.