FOTO: Ultimele achiziții la ZOO Târgu Mureș Galerii Foto
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 731 Vizualizări

FOTO: Ultimele achiziții la ZOO Târgu Mureș

În cadrul programului de schimb coordonat de Asociaţia Europeană a Grădinilor Zoologice (EAZA), în ultima perioadă la Grădina Zoologică din Târgu Mureş au fost aduse peste 30 de păsări şi animale, ultimele sosite fiind leopard, 10 suricate, un macaw galben-albastru (Ara), o oaie cu bot negru şi două maimuţe colobus, a anunţat, joi, primarul din Târgu Mureş, Soos Zoltan.

„Noi rezidenţi s-au alăturat Grădinii Zoologice. Recent, au sosit un leopard, 10 suricate, un macaw galben-albastru (Ara), o oaie cu bot negru şi două maimuţe colobus. Grădina Zoologică continuă să primească noi animale dar şi să îşi îmbunătăţească spaţiile”, a scris Soos Zoltan pe Facebook.

Grădina Zoologică din Târgu Mureş a precizat că, în cadrul programului de schimb coordonat de Asociaţia Europeană a Grădinilor Zoologice (EAZA), animalele au fost aduse de la grădini zoologice din Ungaria şi că deja pot fi văzute de vizitatori.

„În zilele acestea de la Budapesta au fost aduse zece suricate, un cerb muntiac, un kangur Benett, papagal ara, din Centrul de biodiversitate din Gyöngyös au fost relocate treizeci bibilici, din Grădina Zoologică Gyöngyös a sosit un leopard, din Parcul zoologic Miskolc o maimuţă guereza, iar alta din aceaşi specie a fost adusă împreună cu o oaie Valisier din Grădina Zoologică Debrecen”, a precizat conducerea Grădinii Zoologice din Târgu Mureş. AGERPRES

Sursa foto: FB Soos Zoltan

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE