Jandarmii vor patrula în Piața Victoriei de Revelion Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

Jandarmii vor patrula în Piața Victoriei de Revelion

În perioada imediat următoare, cu ocazia Revelionului 2023, efective mărite din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand” Târgu-Mureș vor patrula și vor interveni la nevoie.

Între 30 decembrie și 2 ianuarie, peste 70 de jandarmi vor fi prezenți, zilnic, în spațiul public, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite și pentru rezolvarea oricăror situații care aduc atingere liniștii publice.

„Vom veghea ca evenimentele festive programate cu ocazia trecerii dintre ani în Piața Victoriei din municipiul Târgu-Mureș să se desfășoare în condiții de siguranță. Facem apel la toți cei care vor participa la manifestările artistice: să respecte recomandările forțelor de ordine, să nu folosească articole pirotehnice care ar putea pune în pericol atât siguranța lor cât și a celor din jur, să dea dovadă de vigilență în locurile aglomerate, iar în cazul în care sunt martorii unor fapte antisociale să nu ezite să solicite sprijinul echipajelor de jandarmi sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, se arată într-un comunicat al Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand” Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE