<strong>Pachete cu alimente pentru târgumureșenii nevoiași</strong> Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1099 Vizualizări

Pachete cu alimente pentru târgumureșenii nevoiași

Direcția de Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș începe, începând cu data de 3 ianuarie 2023, distribuirea pachetelor ce conțin produse alimentare provenite din stocurile de intervenție comunitară destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

”Pachetele pot fi ridicate, de marți, 3 ianuarie 2023, până vineri, între orele 8.00 – 15.00 – în prima săptămână a lunii ianuarie, urmând ca ulterior să poată fi preluate de luni până vineri, în același interval orar menționat anterior, din locația situată în Târgu Mureș, strada Ludușului nr. 29”, au informat reprezentanții DAS Târgu Mureș, prin intermediul unui comunicat.

Sunt considerați beneficiari eligibili: persoanele singure și familiile cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Pachetele conţin: făină albă de grâu (5 kilograme), mălai (4 kilograme), paste făinoase (800 de grame), ulei (4 litri), zahăr (2 kilograme), orez (4 kilograme), 5 conserve din carne de vită a câte 300 de grame, 3 conserve din carne de porc a câte 900 de grame, 5 conserve pate de ficat de porc a câte 200 de grame, 2 borcane de compot de fructe a câte 720 de mililitri, 1 borcan de gem de fructe (360 de grame), 1 borcan de gem de fructe dietetic (360 de grame). Produsele sunt preambalate în cutii de carton, însumând o greutate de aproximativ 25 de kilograme/ cutie. Ridicarea ajutoarelor se face personal, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și a semnăturii de primire de către destinatarii finali”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE