Home / Business / Blocuri noi Maurer la Târgu Mureș

Blocuri noi Maurer la Târgu Mureș

Distribuie

Reprezentanții SC Maurer Imobiliare Mureș SA, prin SC Multinvest Proiectare SRL, titulara proiectului ”Construire blocuri de locuit cu echipamente publice la parter – corp B29-B53 – amenajare circulaţii auto, pietonale, parcaje, piste biciclete, locuri de joacă, sistematizare verticală, extindere reţele tehnico edilitare şi branşamente utilităţi”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureş, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în localitatea Târgu Mureş, strada Băneasa.

”Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş din localitatea Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, şi marţi – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii și observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureş”, se precizează în comunicat.

Recent, în data de 13 decembrie 2022, Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis că proiectul propus nu se supune evaluării impactului asupra mediului și a remis un proiect de Decizie de încadrare în care se menționează că investiția de pe strada Băneasa din Târgu Mureș a fost împărțită în trei mari etape: Etapa 1a – construire blocuri B1-B6 (autorizată și finalizată), Etapa 1b – construire blocuri B7-B28 (autorizată și în curs de execuție) și Etapa 2, care prevede construirea a 25 de blocuri noi.

”În cadrul blocurilor de locuințe corpul B53 va avea un regim de înălțime D + P + 3+  etaj 4 retras, va avea suprafața construită de 594 de metri pătrați iar suprafața desfășurată va avea 3.564 de metri pătrați.  Corpurile B32, 35, 38, 42, 46, 48 și B52 vor avea un regim de înălțime D + P + 5 + etaj 6 retras vor avea suprafața construită de 648 de metri pătrați, iar suprafața desfășurată va avea 5.184 de metri pătrați. Corpurile B30, 31, 33, 34, 36, 40, 41, 43, 44, 45, 47, 50 și B51 vor avea un regim de înălțime D + P + 7 + etaj 8 retras, vor avea suprafața construită de 972 de metri pătrați, iar suprafața desfășurată va avea 9.720 de metri pătrați. Corpurile B29, 37, 39 și B49 vor avea un regim de înălțime D + P + 9 + etaj 10 retras vor avea suprafața construită de 972 de metri pătrați, iar suprafața desfășurată va avea 11.664 de metri pătrați”, se mai arată în document.

Alex TOTH

Foto: Facebook – Maurer Residence Targu Mureș


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

UPDATE: Mureș – Percheziții într-un dosar de ”abuz de încredere” la o firmă de transport rutier. Trei bărbați, reținuți!

Distribuie Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.