Târgu Mureș: ”Undă verde” pentru un Compartiment ATI la Boli Infecțioase Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 997 Vizualizări

Târgu Mureș: ”Undă verde” pentru un Compartiment ATI la Boli Infecțioase

Consiliul Județean Mureș a aprobat, într-o ședință extraordinară de lucru care a avut loc în data de 22 decembrie 2022, documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției ”Clădire cu funcțiuni medicale – Construire și dotare compartiment terapie intensivă, boli infecțioase – Spitalul Clinic Județean Mureș, desființare corpuri C6, C8, C9, strada Gheorghe Doja nr. 89 Târgu Mureș – faza SF”, la o valoare totală a investiției de 49.979.874 de lei, cu TVA.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, imobilul este înscris în Cartea Funciară nr. 131622, fiind în proprietatea Județului Mureș, cu drept de administrare stabilit în favoarea Spitalului Clinic Judeţean Mureş, iar contractul pentru prestarea serviciilor de proiectare a fost încheiat în data de 11 iunie 2020, cu SC Mansart Corporate SRL.

”În incinta Spitalului de Boli Infecțioase, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Mureş, se propune construirea unui corp cu destinația de Compartiment terapie intensivă şi spaţii conexe, pentru un număr de 100 de persoane – personal medical şi pacienţi – cu toate fluxurile şi anexele aferente, inclusiv dotarea spaţiilor interioare şi exterioare”, se menționează în documentul semnat de către Ovidiu Georgescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE