Încă un secretar de stat mureșean Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2029 Vizualizări

Încă un secretar de stat mureșean

Monitorul Oficial al României, Partea I – nr. 1272 din data de 29 decembrie 2022, a publicat o decizie a prim-ministrului României privind numirea lui Fülöp Lóránd Árpád în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

”Având în vedere Adresa Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor nr. 25.271/BT din 21 decembrie 2022, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/9.381 din 21 decembrie 2022, în temeiul articolului 29 și al articolului 31, litera d, din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie. Articol unic. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Fülöp Lóránd Árpád se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor”, se arată în documentul semnat de către Nicolae-Ionel Ciucă, premierul României.

Potrivit CV-ului, Fülöp Lóránd Árpád a absolvit Liceul Teoretic ”Bolyai Farkas” din Târgu Mureș (2000), Universitatea ”Petru Maior” din Târgu Mureș – licențiat în Matematică-Informatică (2004) și Universitatea ”Sapientia” Cluj Napoca – Facultatea de Științe Tehnice și Umaniste din Târgu Mureș – licențiat în comunicare social și relații publice (2006), precum și un Masterat în Comunicare Mediatică în Epoca Globalizării, la Universitatea ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca (2007).

De-a lungul anilor, Fülöp Lóránd Árpád a fost director tehnic al SC Aprilred SRL, administrator al SC Ovelo Digital SRL, asistent universitar la Universitatea ”Sapientia”, subsecretar de stat pe digitalizare la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și președinte cu rang de secretar de stat la Administrația Fondului pentru Mediu.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE