Noutăți despre salubrizarea orașului Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 289 Vizualizări

Noutăți despre salubrizarea orașului Luduș

Activitatea de salubrizare a orașului Luduș a fost încredințată societății Administrativ Serv Luduș SRL în anul 2017 prin contractul de delegare prin gestiune directă a serviciului public de salubrizare a orașului Luduș, având ca domeniu de activitate măturatul, spălatul, stropirea și întreținerea străzilor din oraș.

Consiliul de Administrație al Societății, desemnat prin Hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 25/25 februarie 2020 în componența Liviu Vasile Luca – președinte, Dorin Cormoș și Ovidiu Tănasie Baghiu – membri, a solicitat Primăriei orașului Luduș și Consiliului Local să aprobe prelungirea duratei Contractului de delegare prin gestiune directă a serviciului public de salubrizare a orașului, pe o perioadă de 12 luni, începând cu 20 decembrie 2022.

În această situație, consilierii locali au aprobat prelungirea solicitată, activitatea de măturat, spălat, stropit și întreținere a străzilor fiind continuate de SC Administrativ Serv Luduș SRL.

Prin același proiect de hotărâre s-a abrogat articolul 2 din Hotărârea Consiliului Local nr. 64/2018 (modelul actului adițional) și articolul 3 din contractul 76/2017 (se elimină posibilitatea prelungirii contractului). Au rămas în vigoare tarifele aplicate: măturat manual – 21,94 de lei; măturat mecanic – 23,15 de lei; întreținere curățenie – 4,73 de lei; spălat carosabil – 45,33 de lei; stropit carosabil – 4,61 de lei; răzuit carosabil – 207,34 de lei.

Tarifele sunt stabilite fără TVA,  pentru câte 1.000 de metri pătrați. Colectarea și transportul deșeurilor depozitate în locuri nepermise pe suprafața domeniului public este tarifată cu 117,25 de lei/ 1.000 de metri cubi.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în ședința Consiliului Local din 29 noiembrie 2022.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE