Home / Sărmașu / Pas important pentru Centrul recreativ Sărmașu: înot, fitness, masaj, gimnastică și relaxare

Pas important pentru Centrul recreativ Sărmașu: înot, fitness, masaj, gimnastică și relaxare

Distribuie

Conducerea Primăriei orașului Sărmașu a atribuit, în data de 29 decembrie 2022, societății Lucicor Prod SRL Bistrița Năsăud, un contract în valoare de 14.172.141 de lei (aproximativ 2,8 milioane de euro), fără TVA, pentru execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Sărmașu prin construirea și dotarea centrului recreativ Sărmașu și modernizarea spațiului public urban adiacent, Obiectiv A: Construirea și dotarea Centrului recreativ Sărmașu”, informează www.licitatiapublica.ro.

De la înot, la fitness și relaxare

Potrivit Proiectului Tehnic și Detalii de Execuție, document întocmit la data de 12 februarie 2021 și aprobat de către ec. Valer Botezan (foto), primarul orașului Sărmașu, investiția va fi realizată pe un teren din Sărmașu care are ca destinație ”Bază sportivă și de agrement”, în suprafață de 20.382 de metri pătrați, și prevede ”construirea unui centru recreativ care să cuprindă următoarele spații: un bazin de înot, sală de fitness, sală de gimnastică, sală de relaxare, sală de masaj, sală multifuncțională, cameră de joacă pentru copii, cameră senzorială, cameră de alăptare, o zonă pentru seniori, o zonă pentru tineret, precum și grupuri sanitare.”

Totodată, proiectul mai prevede dotarea și echiparea centrului, amenajarea de tribune, asigurarea aceesului persoanelor cu dizabilități, utilizarea unui sistem constructiv în vederea obținerii eficienței energetice, amenajarea de platforme și ale carosabile și pietonale, modernizarea terenului de fotbal existent în partea de nord-vest a imobilului propus.

”Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Sărmașu prin extinderea infrastructurii reacreative și modernizarea spațiului public urban adiacent”, se menționează în același document.

Investiția este finanțată prin intermediul Programului Operațional Regional, iar durata contractului este de 24 de luni.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Atenție, șoferi! Semafoare intermitente pe Gheorghe Doja timp de două ore

Distribuie Atenție, șoferi! În cursul zilei de vineri, 23 februarie, între orele 15:00 și 17:00, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.