<strong>MegaMarket Coniflor, plus valoare cumpărăturilor pe Valea Gurghiului</strong> Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1536 Vizualizări

MegaMarket Coniflor, plus valoare cumpărăturilor pe Valea Gurghiului

La poalele munților Gurghiu pornea la drum în 1994 o afacere de familie, SC Conifor SRL din Gurghiu, cu un mic magazin sătesc, cu doar câțiva clienți zonali, urmând ca doi ani mai târziu să pună bazele fabricii de preparate din carne și a abatorului pentru sacrificarea porcinelor și bovinelor. Startul a fost dat grație fondurilor obținute prin Fundația FAER, după care a urmat tehnologizarea făcută din fonduri europene și resurse proprii.

Un alt pas important în dezvoltarea afacerii condusă de Nicu Costea a fost adaptarea la cerințele cele mai exigente ale pieței, atât prin produse Premium, cât și prin ridicarea standardelor în ce privește spațiile de vânzare, lucru certificat în 2021 prin deschiderea unui market propriu în municipiul Reghin.

Al treilea moment important în istoria brandului Coniflor îl reprezintă deschiderea în luna octombrie a acestui an a celui mai mare supermarket existent pe Valea Gurghiului, MegaMarket Coniflor, situat în Gurghiu, Str. Petru Maior, nr. 15. Investiția realizată în cadrul SC Coniflor Megamarket SRL aduce mai aproape de locuitorii Văii Gurghiului produse proaspete, de calitate.

„MegaMarket Coniflor vine în ajutorul clienților cu o gamă bogată și diversă de produse proaspete, atât marca proprie de produse și preparate din carne Coniflor, cât și alte produse destinate consumului zilnic și nu numai. La noi găsesc zilnic orice au nevoie: carne, lactate şi brânzeturi, legume şi fructe, produse de igienă și de curățenie, băuturi, produse din pâine, patiserie și prăjituri delicioase. De peste 27 de ani suntem în slujba clienților noștri, iar prin această nouă investiție ne dorim să venim în ajutorul lor oricând au nevoie. Conceptul MegaMarket aduce plus valoare cumpărăturilor clienților și face ca experiența la cumpărături să fie una la standarde ridicate, chiar la ei acasă, în Gurghiu. Ne străduim zi de zi ca, pe lângă coșul plin cu produse, clienții să plece acasă și cu un zâmbet și o vorbă bună!”, afirmă inimoasa echipă Coniflor care vă așteaptă la supermarketul din Gurghiu de luni până sâmbătă între orele 07:00-21:00, respectiv 08:00- 21:00 în ziua de duminică. Oferta de produse va fi îmbogățită în cursul anului viitor, odată cu deschiderea spațiului de la etaj destinat mărfurilor de larg consum.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE