Home / Slider / Suplacu de Barcău – Borș – finalul autostrăzii Transilvania – scoasă la licitație europeană

Suplacu de Barcău – Borș – finalul autostrăzii Transilvania – scoasă la licitație europeană

Distribuie

CNAIR a transmis spre publicare în JOUE anunțul de participare la licitația pentru proiectarea și execuția secțiunii de autostradă Suplacu de Barcău – Chiribiș

CNAIR a transmis spre publicare în JOUE (Jurnalul Oficial al Uniunii Europene) anunțul de participare aferent contractului de achiziție publică pentru proiectarea și execuția, respectiv pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borș, Subsecțiunea 3C1: Suplacu de Barcău – Chiribiș (km 4+200 – km 30+550), în lungime de 26,35 km.

Data limită pentru primirea ofertelor este 15.03.2023.

Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni pentru etapa de proiectare și 18 luni pentru perioada de execuție a lucrărilor.

Valoarea estimată a contractului este de 937.532.814,55 lei fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată prin Fondurile Europene Nerambursabile.

Licitația pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție va fi vizibilă în SICAP ulterior publicării anunțului de participare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Sursa: transilvaniabusiness.ro


Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Depășiri ale pragului admis de particule în suspensie la Târgu Mureș

Distribuie În conformitate cu obligațiile legale, Primăria Municipiului Târgu Mureș informează locuitorii asupra faptului că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.