Trei tineri din Mureș au căzut cu hidrobicicleta în lacul Colibița Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1536 Vizualizări

Trei tineri din Mureș au căzut cu hidrobicicleta în lacul Colibița

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani,din județul Mureș au căzut sâmbătă, 7 ianuarie în lacul Colibiţa, în timp ce se dădeau cu o hidrobicicletă, iar unul dintre ei este dat dispărut, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

„În această după-masă, un bărbat a sesizat, prin 112, faptul că trei tineri au căzut în lacul Colibiţa. Din primele verificări efectuate a reieşit faptul că cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18-22 de ani, toţi din Sânpaul, judeţul Mureş, ar fi ieşit cu o hidrobicicletă, pe lacul Colibiţa. La un moment dat, aceasta s-a răsturnat, iar cei trei au căzut în lac. Doi dintre tineri au ajuns la mal, iar cel de-al treilea, în vârstă de 22 de ani, a dispărut în apă, fiind căutat de către echipele de intervenţie”, a comunicat Poliția.

„Echipajele ISU Bistriţa-Năsăud au reluat căutările tânărului de 22 de ani, din judeţul Mureş, care a căzut sâmbătă cu hidrobicicleta în lacul Colibiţa şi nu a mai fost găsit. La acţiunile de căutare de duminică participă atât scafandri, cât şi echipajul de pompieri dotat cu barcă şi un echipaj SMURD. Sâmbătă, căutările au fost stopate în jurul orei 23,00. În hidrobicicleta care s-a răsturnat în lacul Colibiţa se aflau trei tineri din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, doi dintre ei reuşind să ajungă la mal. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat duminică, pentru AGERPRES, că cei trei tineri erau cazaţi la o pensiune din Colibiţa şi, din primele informaţii, a reieşit că aceştia ar fi găsit hidrobicicleta pe malul lacului, luând decizia să facă o plimbare cu ea pe lac. Se fac cercetări pentru a se stabili condiţiile în care s-a produs răsturnarea hidrobicicletei”, a informat agerpres.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE