Anunț public Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 320 Vizualizări

Anunț public

Compania AQUASERV S.A., titular al proiectului Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Mureș, în perioada 2014-2020 – Zona de alimentare cu apă Târgu Mureș – Sărmașu anunță publicul interesat asupraluării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș: fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Mureș, în perioada 2014-2020 – Zona de alimentare cu apă Târgu Mureș – Sărmașu”, propus a fi amplasat în intravilanul și extravilanul UAT Târgu Mureș, UAT Sântana de Mureș, UAT Ceuașu de Câmpie (localitatea Voiniceni), jud. Mureș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din loc. Târgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni, între orele 09:00-15:00 și marți-vineri între orele 09:00-12:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE