Home / Business / Noutăți importante despre Romcab SA Târgu Mureș

Noutăți importante despre Romcab SA Târgu Mureș

Distribuie

Administratorul special al SC Romcab SA Târgu Mureș, Zoltan Prosszer, a anunțat vineri, 6 ianuarie 2023, prin intermediul unui comunicat de presă făcut public pe pagina web a burseid e Valori București, www.bvb.ro, încheierea etapei I de subscriere aferentă operațiunii de majorare a capitalului social.

”Conducerea Romcab SA, denumită în continuare „Societatea”, informează persoanele interesate cu privire la încheierea primei etape a operațiunii de majorare a capitalului social, derulată în conformitate cu prevederile statutare, legale și ale Prospectului simplificat de ofertă aferent operațiunii de majorare a capitalului social al Societății, aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia ASF nr. 1571 din data de 17 noiembrie 2022”, a precizat Zoltan Prosszer.

Potrivit sursei citate, în Oferta Publică, derulată în perioada 6 decembrie 2022 – 5 ianuarie 2023, au fost subscrise 619.601.147 de acțiuni, care reprezintă 79,44% din numărul total de 780.000.000 de acțiuni obiect al ofertei.

”Restul de 160.398.853 acțiuni rămase nesubscrise în Oferta Publică vor fi oferite în cadrul unui plasament privat intermediat de SSIF Goldring, în perioada 10 ianuarie 2023 – 16 ianuarie 2023, către un număr maxim de 149 investitori de retail alături de un număr nelimitat de investitori profesionali. Plasamentul privat poate fi închis anticipat la decizia Emitentului, în baza consultărilor cu Intermediarul. Prețul la care vor fi oferite acțiunile în plasamentul privat va fi 0,11 lei/acțiune, din care 0,10 lei reprezintă valoarea nominală, iar 0,01 lei este prima de emisiune”, a mai arătat administratorul special al SC Romcab SA Târgu Mureș, companie aflată în procedură de insolvență, care produce cabluri, conductori electrici, cordoane de alimentare și cablaje electrice.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul rectorului UMFST. Leonard Azamfirei: „Dorința de a avea plata cu ora, să nu fie mai mare decât dorința de a avea oameni tineri”

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a avut loc joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.