Teren al SC Nicovala Sighișoara scos la vânzare Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

Teren al SC Nicovala Sighișoara scos la vânzare

Reprezentanții General Mir Consult SPRL Târgu Mureș, în calitate de lichidator judiciar al debitoare falite SC Nicovala SA Sighișoara, aduce la cunoștința celor interesați faptul că la data de 3 februarie 2023, ora 10.30, are loc vânzarea directă a unei suprafețe de 2.147 de metri pătrați de teren liber de construcții, situat în localitatea Sighișoara, având număr cadastral 59358, înscris în Cartea Funciară nr. 59358 a localității Sighișoara, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, vânzarea se face către societatea RC Europe Development SRL București, la prețul de 21,72 euro/ metru pătrat, plus TVA, adică la prețul total de 46.632 de euro, plus TVA.
”Precizăm faptul că pasul de supraofertare este în valoare de 2,5 euro/ metru pătrat. Supraofertele se pot depune până la data de 2 februarie 2023, ora 10.00, și trebuie să conțină semnătura reprezentantului legal, ștampilată – dacă este cazul. Caietul de sarcini se achizitionează de la sediul General Mir Consult SPRL Târgu Mureș, strada Ștefan cel Mare nr. 6/1 Târgu Mureș, județul Mureș, de luni până vineri între orele 9.00 – 15.00, pentru suma de 1.000 de lei. În data de 3 februarie 2023, ora 10.30, Comisia de negociere va examina dosarele depuse de către supraofertanți și va fi declarat adjudecatar ofertantul care a oferit cel mai mare preț și cea mai avantajoasă modalitate de plată”, se mai menționează în anunț.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE