FOTO: Cum va arăta cel mai modern campus școlar din Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2577 Vizualizări

FOTO: Cum va arăta cel mai modern campus școlar din Târgu Mureș

Viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș, Alexandru Gyorgy, a anunțat marți, 10 ianuarie 2023, începerea lucrărilor la noul Campus școlar “Constantin Brâncuși”.

Potrivit informațiilor furnizate de Alexandru Gyorgy, toate spațiile școlare aflate în administrarea municipalității de pe strada Victor Babeș, unde învață circa 1.500 de elevi de la Școala Gimnazială “Europa”, Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuși” și Colegiul Național “Unirea” din Târgu Mureș, vor fi reabilitate integral, ”în următorii maxim 2 ani.”

”Am avut astăzi consultări cu reprezentanții unităților școlare amintite, ai Inspectoratului Școlar Județean și ai Direcției Școli, pe care o coordonez, convenind că vom lucra etapizat și ne vom întâlni ori de câte ori va fi cazul pentru a ne corela eforturile, astfel încât disconfortul să fie minim pentru activitatea didactică. Vom avea circuite separate și vom acorda o atenție sporită securității elevilor. Facem apel la părinți și cadre didactice, să ne fie parteneri în această lucrare de anvergură, care va avea ca rezultat asigurarea unor condiții cât mai bune de învățare, pentru elevi. În final, vom avea mult așteptatul campus școlar cu tot ce presupune un astfel de obiectiv de investiții, inclusiv terenuri de sport și piste de alergare, cantină, spații de joacă, spații verzi, cabinete medicale și stomatologice”, a precizat viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș, prin intermediul unei postări pe pagina proprie de Facebook.

Totodată, Alexandru Gyorgy a mai menționat că ”finanțarea se va asigura de la bugetul local, în baza acordurilor-cadru existente.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE