Home / Slider / Ce zici de o zi la spa?

Ce zici de o zi la spa?

Distribuie

La început de an când încă încercăm cu toții să ne revenim din mood-ul de distracție și poate oboseală al sărbătorilor care au trecut, printre obiective ce trebuie atinse, e mereu binevenită o mică pauză. Și pentru că zilele acestea e orice într-o goană și timpul poate nu ne permite să ne deplasăm în alte locuri, relaxarea e chiar aici, în Târgu Mureș…Deci, cum sună o zi la Imperial Inn Spa?

„Te-ai întrebat vreodată oare cum ar fi să nu ai nicio responsabilitate? Și noi. Și am creat universul în care ai nevoie să evadezi din când în când. Bucură-te de el. Răsfăț, relaxare, liniște. Atmosferă caldă și foarte plăcută. Spa-ul este la fel de intim ca toate spațiile de relaxare din hotel. Motivul pentru care vii două zile, dar mai rămâi încă patru. Ai la dispoziție cel mai mare spa din interiorul unui hotel din România și poate chiar din Europa. 1.500 m² de eliberare. O lagună tropicală care te descătușează din agitația urbană datorită pereților stâncoși, cascadelor, grotelor și plantelor tropicale”, se precizează în descrierea de pe site-ul oficial al hotelului.

Ce oferă locul?

Spa-ul pune la dispoziția doritorilor o piscină de 26 metri lungime, 12 metri lățime și 1,6-2 metri adâncime, un bazin pentru copii, un bazin cu apă sărată şi două jacuzzi-uri situate lângă şemineul circular şi în interiorul grotei. Totodată, răsfățul este plusat și de sauna finlandeză, aromarium, baie romană, kneipp, baie turcească – hamam, duşuri scoţiene, bazin de imersie totală după saună, cabine de masaj şi săli de cromoterapie şi de relaxare. Locul punctează și beneficiile aduse sănătății, venind în atenția publicului și cu o salină.

„Știm cât de bine face sarea, știm ce beneficii aduce sănătății. Inhalarea aerului sărat și băile în apă sărată dezinfectează, detoxifică și ajută la tratarea afecțiunilor respiratorii. În plus, înlătură problemele cauzate de stres, precum tulburările de somn și anxietatea. De aceea, ți-am pregătit locul perfect, intim, cu o atmosferă liniștitoare, salina pe care să o ai la dispoziție exact când ai nevoie, aproape de tine. Salina se află la 6 metri sub nivelul solului și este compusă din saună cu sare şi o grotă de sare cu două căderi de apă”, se mai precizează pe site-ul oficial al hotelului.

Bineînțeles că locația dispune și de un spațiu unde se poate servi mâncare, micul restaurant „Il Pedro”, îndemnându-i pe cei care se relaxează să servească o băutură și o pizza într-o ambianță italienească și o atmosferă plăcută.

Intrarea la spa se poate face zilnic între orele 10.00-20.00, iar prețul pentru adulți este 80 lei, iar pentru copii, 50 lei. Tariful specificat se aplică pentru o durată de 4 ore și 30 de minute. Locația se află pe strada Gheorghe Doja, numărul 231.

Pentru mai multe detalii, se poate trimite un mail la următoarea adresă reservations@imperialinn.ro sau se pot apela următoarele numere de telefon: 0742.400-600 sau 0365.455-280.

Ioana MĂRGINEAN

 

De asemenea, verificati

FOTO: O nouă mobilitate de grup Erasmus, pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Friedrich Schiller”

Distribuie În perioada 8-12 aprilie, 2024, elevii Școlii Gimnaziale ”Friedrich Schiller” au participat, prin acreditarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.