La Petry Bistro – Grill&Wine va avea loc miercuri, 18 ianuarie, de la ora 19.00, o degustare a vinurilor bio ale podgoriei din Dealu Mare.
„În această călătorie bahică te va ghida somelierul nostru, Lorand Antal. Vei descoperi că vinurile BIO sunt mai puţin fructate sau conţin mai multă drojdie în savoarea lor decât orice alt vin obişnuit. Iar pentru a potența aromele licorii lui Bachus, ți-am pregătit un meniu de specialități culinare asociate perfect cu un anumit tip de vin”, se precizează în descrierea evenimentului.
Meniul servit va conține: Amouse bouche / DFR Fetească Albă; Butterfish, fasole verde, ciuperci urechi de lemn, yuzu – jalapeno sos / Vigneron Chardonnay; King Oyster, conopidă, semințe, sos de soia / Arogance Merlot; Mușchi de porc în crustă de verdețuri, artichoke, ceapă shalotta, sos de mere cu oțet balsamic / Vigneron Pinot Noir; Steak “Sandwich”: antricot angus din Argentina, crispy – juicy cartofi, sos de vin cu fructe / DFR Fetească Neagră; Coffee éclair / Arogance – Tămăioasă Românească & Fetească Albă.
Prețul pentru participare este de 270 de lei/persoană.
I.M.