Ilinca Zarinschi nominalizată la WORLDWIDE VETS GOLDEN STAR AWARD. Votează! Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 203 Vizualizări

Ilinca Zarinschi nominalizată la WORLDWIDE VETS GOLDEN STAR AWARD. Votează!

https://www.worldwidevets.com/goldenstaraward

Ilinca Zarinschi este nominalizată la WORLDWIDE VETS GOLDEN STAR AWARD. Tânăra este membră a Asociației Copiilor și Tinerilor Diabetici- Mureș. Dă un click pe poza ei și apoi distribuie pe facebook.

Premiul WORLDWIDE VETS GOLDEN STAR AWARD este un premiu pentru persoanele care au adus o contribuție deosebită animalelor sau îngrijitorilor lor. Ilinca Zarinschi este nominalizată pentru munca sa în România, ajutând în special cu animalele evacuate din Ucraina.

„Venea zilnic la adăpost pentru a verifica starea de sănătate a câinilor noștri, aranjat tomografii cardiace, a jucat un rol uriaș în a ne ajuta să ne asigurăm că toți câinii noștri au fost sterilizați/castrați și sănătoși, astfel încât să le găsim căsuțe iubitoare. Ilinca merge mai departe pentru animalele pe care le îngrijește, crește frecvent de mână pisicuțe și cățeluși orfani și își acordă o mare parte din timpul ei pentru a ajuta adăposturile din România și, deși este încă la universitate, reușește cumva să jongleze studiul ei cu munca ei și ea merită să fie recunoscută pentru asta”

 „Lucrez în clinică de aproape 9 ani, mă ocup și de pui de parvo, învăț în anul 4 la școala USAMV Vet și mă ocup de adăposturi de mai bine de 2 ani. Viața la adăpost este cu adevărat provocatoare și dar cu siguranță a fost dragoste la prima vedere. Am lucrat cu salvatorii de război @Warpaws și salvarea românească Amicii Dog Rescue Romania ceea ce reprezintă o mare onoare. Cred că sunt un om norocos pentru că pot face cu adevărat ceea ce iubesc. Întotdeauna este vorba despre nopți bune târzii și dimineți bune devreme, dar nu există satisfacție mai mare decât salvarea unui animal, oferirea oricărui ajutor medical de care ar avea nevoie, reconstruind-o' încrederea și arătând empatie și bunătate umană. Este cu adevărat o binecuvântare să primesc felicitări poștale de Crăciun de la cei pe care i-am salvat, ajutat sau crescut, ” menționează Ilinca.

Câștigătorul va primi 250 £ unei organizații caritabile la alegere și încă un premiu de 500 £.

Dacă va câștiga, Ilinca va dona acești bani adăposturilor unde lucrează.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE