Proiect imobiliar în cartierul târgumureşean ”Unirii” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3077 Vizualizări

Proiect imobiliar în cartierul târgumureşean ”Unirii”

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt invitați să decidă, într-o ședință viitoare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării Memoriului tehnic – Plan Urbanistic Zonal ”Realizare Plan Urbanistic Zonal Cartier ”Unirii”, strada Podeni nr. 50, Ansamblu locuințe unifamiliale, parcelare teren, reorganizări, accese și infrastructuri edilitare”.

Potrivit documentului, aflat în dezbatere publică pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea ”Informații publice – Arhitect șef – Urbanism – Documentații urbanism PUZ/PUD – Aflate în dezbatere publică – 2022 – 12 Decembrie”, investiția este propusă de către societatea Maco Construct SRL pe o parcelă de pământ de 2.230 de metri pătrați aflată în intravilanul municipiului Târgu Mureș, proprietatea lui Alexandru Biro.

”Scopul Planului Urbanistic Zonal este de a parcela cu locuințe individuale tip înșiruit și de a reglementa urbanistic terenul studiat cu privire la regimul de construire, funcţiunea amplasamentului, înălţimea maximă admisă, coeficientul de utilizare a terenului, procentul de ocupare a terenului, retragerea clădirilor faţă de aliniament şi distanţele faţă de limitele laterale şi posterioare ale parcelei și reorganizarea acceselor și infrastructurii edilitare”, se precizează în document.

În același Memoriu tehnic se mai menționează că locuințele vor avea maxim două niveluri, iar în zonă vor fi construite 17 locuri noi de parcare.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE