Home / Administratie / Proiect de 5,4 milioane de lei finalizat la Luduș

Proiect de 5,4 milioane de lei finalizat la Luduș

Distribuie

Reprezentanții Primăriei Orașului Luduș au anunțat luni, 9 ianuarie 2023, finalizarea proiectului „Creșterea eficienței energetice în clădiri rezidențiale din orașul Luduș”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cu o valoare totală de 5.481.481,97 de lei, din care 3.079.039,55 de lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat creșterea eficienței energetice a șase imobile rezidențiale din orasul Luduș, situate pe străzile Garofiței nr. 3 și 8, Bradului nr. 8, 1 Decembrie 1918 nr. 17, Independenței nr. 8 și Lăcrămioarei nr. 2, prin implementarea unui set de măsuri de reabilitare și modernizare a blocurilor de locuințe.

”Realizarea investiției a condus la scăderea cheltuielilor, crearea unui climat corespunzător pentru spațiul locuibil, situație care a dus, în final, la creșterea eficienței energetice și totodată la creșterea gradului de satisfacție al proprietarilor din imobile”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Pas înainte pentru strada de legătură cu Autostrada și podul nou peste Mureș

Distribuie Conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș a atribuit, în data de 13 martie 2023, societății …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.