Piața de vechituri va fi mutată Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 18906 Vizualizări

Piața de vechituri va fi mutată

Administrația locală caută acum un alt loc în care să funcţioneze Piaţa de Vechituri din Târgu Mureș, un obiectiv vizitat săptămânal de mii de oameni. În urma unei decizii definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție, clădirea și curtea interioară, aflate în proximitatea podului de peste râul Mureș, revin în administrare Ministerului Apărării.

În conformitate cu Decizia nr. 4819/2022 pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, Consiliul Local al Municipiului Târgu Mureș este obligat să adopte o hotărâre prin care imobilul cu nr. 542 respectiv Piața de Vechituri din str. Călărașilor nr. 107 să revină din domeniul public al Municipiului Târgu Mureș în domeniul public al statului român și în administrarea Ministerului Apărării Naționale. Față de această situație urmează  să se adopte o hotărâre de Consiliu Local de predare a imobilului mai sus menționat. Primarul Municipiului Târgu Mureș și Consiliul Local depun eforturi pentru a identifica altă locație pentru Piața de Vechituri, terenul pe care se desfășoară acum are 2,4 hectare și nici acesta nu pare suficient.

Una din soluții ar fi ca Piața de vechituri să rămână în același loc contra unei chirii stabilite, dacă aceasta nu ar fi prea mare, potrivit informațiilor date de directorul Administrației Piețelor, Valer Ujica.

Despre această situație, locuitorii municipiului Târgu Mureș vor fi informați în timp util. Până când va fi găsit un nou spaţiu, piața va continua să fie deschisă publicului în acelaşi loc, după orarul cunoscut.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE