Săptămâna despre cultură, la Muzeul Județean Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Săptămâna despre cultură, la Muzeul Județean Mureș

În perioada 15-22 ianuarie, Muzeul Județean Mureș organizează o serie de evenimente speciale dedicate culturii, care vor avea loc în cea mai reprezentativă clădire Art Nouveau din Transilvania, Palatul Culturii din Târgu Mureș.

„Misiunea acestor evenimente este să aducă patrimoniul cultural mai aproape de oameni și să sensibilizeze publicul prin artă. Participarea la aceste evenimente este gratuită, în limita locurilor disponibile. Accesul se face pe bază de rezervare telefonică la numărul 0749.912.992 sau prin email la adresa  pr@muzeulmures.ro”, se anunță în descrierea evenimentului.

 Programul evenimentului pentru următoarele zile arată cam așa:

-Miercuri, 18 ianuarie: „Ce este cultura?”cu sculptorul David-Dorel Morar – prelegere despre cultură, în contextul istoriei universale și al limbajului vizual. Primul eveniment dintr-o serie de evenimente lunare dedicate publicului tânăr. Va avea loc în Sala Mică, de la ora 10.00 până la 11.30;

-Joi, 19 ianuarie: între orele 17.00-18.00, în Sălile expoziționale de la etajul II va avea loc un ghidaj special bilingv cu Erika Oniga, istoric de artă; vizită ghidată în expoziția retrospectivă Pittner Olivér (1911–1971), program în limba maghiară. Apoi, între orele 18.00-19.00, Ghidaj special în expoziție cu Cora Fodor, istoric de artă; vizită ghidată în expoziția retrospectivă Pittner Olivér (1911–1971), program în limba română;

-Duminică, 22 ianuarie- Ziua Culturii Maghiare: între orele 14.00-15.00, în foaier va avea loc un program în limba maghiară, „Muzica palatului cu István JEREMIÁS, ghid – Vizită ghidată în Palatul Culturii”.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE