Gașca Zurli și Zebra Tony la Târgu Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 286 Vizualizări

Gașca Zurli și Zebra Tony la Târgu Mureș!

Copilaaași, Gașca Zurli și Zebra Tony vin la Târgu Mureș! Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 15.00 la Sala Ansamblul „Mureșul” va avea loc un spectacol deosebit cu cei mai îndragiți zurlii din țară.

„Oamenii mari și piticii lor sunt invitați să pătrundă în lumea copilăriei, aici unde veselia și voia bună sunt la ele acasă, iar joaca este limbajul iubirii. Gașca Zurli și Zebra Tony vor ca în iarna-primăvara anului 2023, toți copiii să devină SuperPietoni. Cântece noi, jocuri noi, o poveste nouă din care toată lumea învață o lecție importantă în viață. Un spectacol la sfârșitul căruia, piticii vor învăța totul despre cum să fii pieton atent, responsabil și grijului, într-un cuvânt un SUPERPIETON adevărat. Zebra Tony este personajul nou din poveste, simbolul tuturor trecerilor de pietoni, un prieten de nădejde al Găștii Zurli. Universul Zurli este unul plin de magie, sclipici și culoare, iar educația prin joc și joacă face ca spectacolul să fie unul de poveste”, se precizează în descrierea evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate de pe următoarul site: www.entertix.ro/bilete/14543/targu-mures-superpietonii-gasca-zurli-11-februarie-2023-ansamblul-artistic-muresul-targul-mures.html.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE