Seminarii pentru 100 de fermieri de pe Dealurile Târnavelor Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 431 Vizualizări

Seminarii pentru 100 de fermieri de pe Dealurile Târnavelor

Grupul de Acțiune Locală (GAL) Dealurile Târnavelor derulează, în perioada octombrie 2022 – octombrie 2023, proiectul ”Sprijin pregătitor pentru aderarea la Scheme de Calitate”, finanțat prin PNDR 2014-2020, Submăsura 19.2 – Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală.

Potrivit informațiilor furnizate de către Florentina Călugăr, manager de proiect, obiectivul proiectului este să faciliteze implementarea schemelor de calitate pentru produse din terioriul GAL Dealurile Târnavelor prin intermediul acțiunilor de informare și promovare, culegere de date și întocmirea de documentații – tip, în decurs de 12 luni.

Grupul țintă este format din 100 de fermieri și grupuri de fermieri  persoane fizice sau juridice, interesați să acceseze o schemă de calitate națională și/sau europeană și care sunt înregistrați în Registrul Agricol al primăriilor din teritoriul GAL Dealurile Târnavelor – Albești, Apold, Biertan, Daneș, Laslea, Nadeș, Saschiz și Vânători, din județele Mureș și Sibiu. Începând din a doua jumătate a lunii februarie 2023, se vor desfășura cinci seminarii de informare adresate membrilor grupului țintă privind accesarea schemelor de calitate”, a precizat Florentina Călugăr.

Dosarul de înscriere la seminarii va conține: copie după Cartea de Identitate, documente care să ateste dreptul de folosință sau de proprietate a exploatației – extras din Registrul Agricol pentru persoanele fizice și juridice (acestea din urma vor depune și copie dupa certificatul de înregistrare ONRC) și declarație privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Dosarele de înscriere se depun la sediul GAL Dealurile Târnavelor din localitatea Saschiz, strada Principală nr. 159, de luni până vineri, zilnic între orele 9.00 – 15.00, persoana de contact desemnată pentru informații detaliate și înscrieri fiind Anca Cojocaru, expert animator, e-mail animator@tarnava-mare.ro, telefon 0747-976.022

Numărul maxim de locuri disponibile la seminarii este de 100, iar termenul limită pentru înscrieri este 30 aprilie 2023.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE