Un spectacol-bijuterie la Teatrul Național Târgu Mureș! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1138 Vizualizări

Un spectacol-bijuterie la Teatrul Național Târgu Mureș!

Un spectacol special va avea loc luni, 30 ianuarie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Național din Târgu Mureș, mai exact „Șase lecții de dans în șase săptămâni” cu Victoria Cociaș și George Constantinescu”.

„Lily Harrison, văduva unui preot baptist, își angajează un profesor de dans la domiciliu, pe italianul Michael Minetti. Și povestea începe. „Nu sunt nebun! Sunt italian și așa ne comportăm noi.” Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint și se ironizează reciproc, dar, de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul lecțiilor de dans, amândoi cu mult umor, temperament şi sensibilitate, ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie. Piesa este o comedie bine scrisă, cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans”, este specificat în descrierea evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate de pe următorul site:  https://www.iabilet.ro/bilete-targu-mures-sase-lectii-de…/, iar prețul acestora variază în funcție de locul ales.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE