Vine weekend-ul, hai la spa! Diverse
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1113 Vizualizări

Vine weekend-ul, hai la spa!

Se apropie weekend-ul, deci după o săptămână aglomerată de ianuarie, o relaxare la spa e binevenită sau chiar necesară! Și unde mergem la spa, la doar doi pași de Târgu Mureș? La Centru Spa – Apollo Wellness Club!

„Atmosferă relaxantă și armonioasă”

„Primele centre SPA au apărut in 1926 după modelul celui existent în oraşul SPA din Belgia unde bogăţia de ape minerale şi termale curative i-au permis să devină un model de urmat. Astăzi centrele SPA sunt organizate pe principiile medicinii preventive şi curative, cu o gamă largă de proceduri şi tratamente de estetică facială şi corporală. Centrul SPA Apollo Wellness Club vă invită să intraţi într-o atmosferă relaxantă şi armonioasă. Pe lângă intimitate, relaxare şi profesionalism, Centrul SPA Apollo vă oferă o varietate bogată de tratamente corporale şi servicii de înfrumuseţare…hammam-ul, masajul cu pietre fierbinţi, masajul de relaxare, fiind reale antidoturi pentru stresul cotidian. Tratamentele din centrul SPA Apollo revigorează şi relaxează corpul, stimulează circulaţia, ard caloriile şi remodelează corpul. Persoanele active îşi pot menţine tonusul muscular în sala de fitness, dotată cu cele mai moderne aparate. Ne concentrăm atenţia şi pe tratamentele cosmetice cu produse de top, personalizate pentru fiecare tip de ten. Puteţi continua relaxarea la pool bar Apollo, cu o salată proaspată sau un suc proaspăt stors de portocale, pentru un plus de energie şi sănătate”, este descris locul pe site-ul oficial al Centrului.

Așadar, Apollo Wellness Club pune la dispoziția doritorilor o piscină cu apă dulce având dimensiunea de 20 metri lungime și 10 metri lățime. Adâncimea apei este crescătoare, de la 1,40 metri până la 2,50 metri. Temperatura aăei variază de la 28 grade Celsius la 30 grade Celsius și în plus, piscina dispune de jerturi de apă și hidromasaj. Tot în spațiul centrului mai e și bazinul cu apă sărată, a cărui dimensiune este de 10 metri lungime și 8 metri lățime, iar adâncimea este de asemenea crescătoare, de la 1,40 metri până la 2,50 metri. „Mineralizarea de excepţie, prin concentraţie (135,586 mg/l) şi prin conţinut (iod, calciu, magneziu, potasiu, azotaţi) conferă acestor ape, reale virtuţi terapeutice. Apa are cel mai mare conţinut de iod (11,4 mg/l) din Transilvania, iodul fiind ionul longevităţii umane. Băile cu apă sărată sunt recomandate şi pentru copiii care suferă de scolioză, cifoză, amigdalită, faringită, sinuzită şi bronşită. Se recomandă 2 cure anual, a câte 10 – 12 băi”, se precizează pe site-ul Centrului.

Centrul Spa dispune și de 3 tipuri de saună: sauna umedă, care este indicată în tratarea vergeturilor, pielii uscate; sauna uscată, cea care pe lânga efectul calmant are şi efect terapeutic, ajută la eliminarea toxinelor, la arderea caloriilor, favorizând circulaţia sângelui, dar nu se recomandă persoanelor hipertensive sau cu probleme cardiace; și infrasauna, care este recomandată persoanelor cu afecţiuni cardiace pentru că stimulează circulaţia sângelui, întăreşte sistemul cardiovascularste, totodată fiind eficientă în combaterea celulitei prin eliminarea apei şi a toxinelor din organism. Pentru un răsfăț sporit, Centrul Spa mai oferă celor ce-i trec pragul, un spațiu cu jacuzzi, pentru calmare și relaxare.

Tarife și program

Tarifele pentru accesul la Centrul Spa variază astfel: -în zilele de luni până vineri, între orele 8.00-20.00, prețul este de 85 de lei/persoană, pentru 4 ore sau 130 de lei/persoană, caz în care nu există limită de timp și se acordă un halat; -în weekend, prețul pentru 4 ore este de 100 de lei/persoană, iar pentru accesul fără limită de timp, prețul este de 150 de lei/persoană. Intrarea este valabilă pentru adulți și copii peste 12 ani. Pentru copiii cu vârsta între 5-12 ani, intrarea este 40 de lei/persoană de luni până vineri și 50 lei/persoana în zilele de sâmbătă și duminică. De asemenea, pentru cei care doresc  să frecventeze spa-ul, există și abonamente, a căror prețuri se găsesc pe clubapollo.ro.

Tot accesând site-ul clubapollo.ro, puteți afla informații despre terapiile și serviciile spa pe care le mai oferă Centrul. Apollo Wellness Spa se află pe strada Băilor, numărul 6 din localitatea Sângeorgiu de Mureș. Pentru alte detalii, se poate contacta personalul la numărul de telefon  0752-011 914 sau prin email la următoarea adresă: HOTEL@CLUBAPOLLO.RO.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE