Lansarea cărții Curajul de a fi un părinte imperfect Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Lansarea cărții Curajul de a fi un părinte imperfect

Ești invitat alături de echipa”TOȚI PE CANAPEA”, Andrada Todea și Daniel Popescu, la o discuție pe tema relației dintre părinte și copil, cu prilejul lansării cărții Curajul de a fi un părinte imperfect. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 11.00, la Sala Mică a Palatului Culturii. Autoarea cărții, psiholog dr.Sandra O’Connor, în cele aproape 400 de pagini, oglindește o imagine detaliată a complexității lumii interioare a adultului și a copilului, aducând claritate asupra multor situații și subiecte dificile.

“Modul în care am structurat această carte e atipic pentru o carte de parentaj. Am încercat ca pe lângă o descriere a stadiilor de dezvoltare(din toate punctele de vedere, cognitiv, motric, neurologic și psihosocial), să cuprind holistic cât mai multe aspecte existențiale ale modului în care noi devenim părinți. Am scris despre relația noastră cu sine, cu ceilalți, despre relația noastră de intimitate cu un partener, despre modul în care ceea ce suntem influențează raportarea la rolul de părinte și de partener. Am încercat să discut despre toate tipurile de familii, monoparentale, mixte, am discutat despre divorț, separare, dar și despre maniera în care ne putem proteja și dezvolta relațiile funcționale. În abordarea mea, am încercat să mă adresez nu doar părintelui, ci omului care vrea să își înțeleagă procesul personal”, a menționat psiholog dr.Sandra O’Connor.

O altă parte importantă în carte e segmentul despre adolescență, despre maniera în care putem însoți un adolescent prin toate etapele dezvoltării sale. În această parte autoarea a  pus accent pe discuții inconfortabile, respectiv sex, gen, abuz, război, divorț, suicid, moarte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE