Păcală în premieră, la Teatrul Ariel! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 249 Vizualizări

Păcală în premieră, la Teatrul Ariel!

La Teatrul Ariel din Târgu Mureș va avea loc duminică, 22 ianuarie, de la ora 11.00, premiera spectacolului „Păcală” de Andreea Radu.

„Păcală este un personaj pe care îl putem recunoaște foarte ușor de la prima apariție. Dar de unde vine el, cum și de ce păcălește el lumea, aflăm din cântece și din relația cu personajele care-l însoțesc. Piculina e cea care conduce publicul pe firul întâmplărilor și tot ea e cea care face posibilă trecerea lui Păcală de „acolo” „aici”, bineînțeles cu ajutorul publicului. Este o poveste în care se îmbină vechiul cu noul, trecutul cu prezentul, fiecare personaj cântă, pe lângă voce și la instrumente muzicale, teatrul de umbre, animația, toate împreună fac posibilă magia spectacolului”, se specifică în descrierea evenimentului.

Din distribuție fac parte următorii: Păcală- AndiBrânduş, Tândală-Claudiu Ardelean, Piculina-Andreea Ajtai, Musca-Emilia Banciu, Vaca- Cristina Ungureanu, Poliţistul-Claudiu Banciu, Boierul-Alice Bratu, Oaia 1-Alice Bratu, Oaia 2-Cristina Ungureanu. Orchestra și corul sunt alcătuite din: Andi Brânduş, Claudiu Ardelean, Andreea Ajtai, Emilia Banciu, Cristina Ungureanu, Claudiu Banciu, Alice Bratu, Zeno Apostolache Kiss, iar alte personaje ce apar în spectacol sunt: Ştefan Jitianu, Simon Levente, Gheorghe Moldovan. De mișcarea scenică s-a ocupat Alice Bratu, de muzică-Zeno Apostolache Kiss, de scenografie- Iszlai Erika. S-a realizat în regia lui Zeno Apostolache Kiss, iar îndrumător artistic a fost Gavril Cadariu.

Rezervările se pot face telefonic, apelând la numărul 0771708609, de luni până vineri între orele 9.00-13.00, iar biletele se pot achiziționa de pe site-ul www.teatrulariel.ro.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE