Pregătiri pentru ”Târgul Mărțișorului și de 8 Martie” la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 375 Vizualizări

Pregătiri pentru ”Târgul Mărțișorului și de 8 Martie” la Târgu Mureș

Cu ocazia organizării ”Târgului Mărțișorului şi a zilei de 8 Martie – 2023”, conducerea Primăriei Municipiul Târgu Mureş invită la sediul din Piața Victoriei nr. 3, camera 15, operatorii economici şi persoanele fizice care doresc amplasamente pentru comercializarea mărțișoarelor şi florilor.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al instituției, depunerea documentelor se face în perioada 20 ianuarie – 13 februarie, inclusiv, acestea putând fi depuse și online, la adresa de e-mail biroul.unic@tirgumures.ro.

”Tragerea la sorţi a amplasamentelor va avea loc în data de 17 februarie 2023, ora 13.00, la Casa de Cultură ”Mihai Eminescu”, strada Nicolae Grigorescu nr. 17-19”, se menționează în buletinul informativ.

”Târgulul Mărţişorului şi a zilei de 8 Martie” se va desfășura după următorul program: 24 februarie – 1 martie, pentru comercializarea de mărţişoare şi flori la fir – perioada Mărţişorului și 2 martie – 8 martie, pentru comercializarea de flori la ghiveci şi fir – perioada Florarilor.

”Locaţiile propuse pentru comercializarea mărţişoarelor şi florilor, cât și documentele necesare, se pot consulta pe site-ul www.tirgumures.ro sau la sediul Serviciului Public – Administrația Domeniului Public, strada Kos Karoly nr. 1/B, camera 35 -36”, menționează aceeași sursă.

Informaţii suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0265-268.330, interior 117, sau 0365-807.873, interior 108.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE