Home / Business / Sprijin financiar de 720.000 de lei pentru Mirdatod Prod Ibănești

Sprijin financiar de 720.000 de lei pentru Mirdatod Prod Ibănești

Distribuie

Compania Mirdatod Prod SRL Ibănești va beneficia de un sprijin de circa 720.000 de lei din partea Guvernului României, a anunțat vineri, 20 ianuarie 2023, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

”Mirdatod Ibănești este una dintre companiile mureșene care s-a dezvoltat prin propriile forțe și care pune pe mesele românilor produse lactate curate, din lapte românesc, cu acel gust natural iubit de toți. Mă bucur că frații Todoran, deținătorii brandului Mirdatod, au primit astăzi un sprijin de aproape 720.000 lei de la Guvernul României pentru un proiect de eficientizare energetică a fabricii din Ibăneşti. Aici vor fi montate celule fotovoltaice, consumul energetic urmând să fie redus și eficientizat. Faptul că o companie mureșeană este între primele patru din țară care semnează acest contract trebuie să fie un imbold puternic pentru ca și alte firme private să aplice pentru finanțări în proiectele derulate de Guvern cu bani europeni sau fonduri naționale. Vă îndemn să căutați în magazine produse locale din Mureș, să consumați produsele autohtone și susțineți antreprenorii mureșeni în eforturile lor de a ne oferi produse de calitate, la noi acasă”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Mara Togănel.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Carduri sociale de alimente și mese calde. Cum pot fi obținute și care sunt categoriile de beneficiari?

Distribuie Persoanele defavorizate din Municipiul Târgu Mureș care beneficiază de tichete sociale electronice pentru alimente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.