Home / Business / Bărbat care vindea detergent contrafăcut, în vizorul Poliției Mureș

Bărbat care vindea detergent contrafăcut, în vizorul Poliției Mureș

Distribuie

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la o persoană bănuită de comiterea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, producerea în orice mod, importul, punerea în vânzare sau vânzarea unor mărfuri purtând menţiuni false privind originea si caracteristicile mărfurilor, în scopul de a induce în eroare pe ceilalţi comercianţi şi beneficiari şi folosirea unei firme, embleme sau ambalaj de natură să producă confuzie cu cele folosite legitim.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din primele date a rezultat faptul că pe raza județului Mureș sunt comercializate produse contrafăcute, cercetările efectuate ducând la identificarea unui bărbat în vârstă de 46 de ani.

”Acesta ar fi achiziționat produsele contrafăcute de la persoane neautorizate, le-ar fi etichetat cu denumiri ale unor mărci cunoscute și protejate, mărfuri pe care ulterior le-ar fi distribuit pe raza județului, în scopul obținerii de foloase patrimoniale. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat şi indisponibilizat peste 2.500 de litri de detergent în diverse ambalaje, precum şi autocolante care atestă activitatea infracţională. În urma probatoriului administrat, bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș”, se menționează în comunicat.

Totodată, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a mai informat că ”activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureș sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mureș”, respectiv că poliţiştii continuă cercetările ”pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuiților.”

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.