500 de locuri noi de parcare promise în zona Spitalului de Urgență Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2547 Vizualizări

500 de locuri noi de parcare promise în zona Spitalului de Urgență Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat marți, 17 ianuarie, la Radio Târgu Mureș, că autoritățile locale intenționează să amenajeze până în vara acestui an, împreună cu Consiliul Județean Mureș, o parcare temporară de 500 de locuri în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

”După ce în 2021, după ce 20 de ani au trecut până când Primăria și Consiliul Județean au reușit să lucreze împreună, în sfârșit s-a reglementat CF-ul Spitalului. Primăria a cedat terenul și acum am emis autorizația de construire pentru crearea a 500 de locuri de parcare. Sunt parcări temporare, pietruite, dar până se nasc aceste proiecte și licitații știm bine, trec aproape 3 ani de zile și să nu mai aștepte populația noi amenajăm, împreună cu Consiliul Județean, parcări temporare, pietruite. Noi sperăm că din vară aici vor fi 500 de locuri amenajate, în spatele Spitalului Județean, zona unde va fi construit în viitor Spitalul pentru Arși”, a afirmat Soós Zoltán în cadrul emisiunii ”Părerea ta”, realizată și moderată de jurnalista Luminița Avram.

În cadrul aceleiași emisiuni, primarul municipiului Târgu Mureș a mai spus că ”între timp se vor întocmi documentațiile pentru o parcare supraetajată și în zona respectivă.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE