Home / Invatamant / FOTO: ”Directorul Anului 2022”, distincții pentru cei mai buni manageri din învățământul mureșean

FOTO: ”Directorul Anului 2022”, distincții pentru cei mai buni manageri din învățământul mureșean

Distribuie

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș a acordat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, cu prilejul primei ediții a evenimentului ”Balul Anului Nou”, Premiile ”Directorul Anului 2022” unui număr de cinci directori ai unor instituții de învățământ mureșene. În cadrul aceluiași eveniment organizat în incinta Emerald Luxury Events din Târgu Mureș, Ministerul Educației a acordat, de asemenea, șase distincții ”Directorul Anului 2022”.

La eveniment au participat și deputatul social-democrat Dumitrița Gliga, și Florin Lixandru, secretar de stat în cadrul Ministerului Educației.

”Felicitări pentru evenimentul de excepție domnului inspector școlar general Pășcan Sabin Gavril și echipei ISJ Mureș implicate în organizarea evenimentului! Felicitări pentru multele și frumoasele performanțe, domnilor directori ai școlilor mureșene!”, a transmis deputatul Dumitrița Gliga.

”Ziua de 21 Ianuarie 2023 va rămâne, cu siguranță, întipărită în inimile multora dintre cei care conduc cu seriozitate și profesionalism destinele copiilor și elevilor din învățământul mureșean. Inspectoratul Școlar Județean Mureș a organizat prima ediție a Balului Anului Nou, eveniment în cadrul căruia au fost premiați directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ”, a menționat prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, inspectorul școlar general al județului Mureș.

În cadrul aceluiași eveniment, secretarul de stat Florin Lixandru a acordat trei premii ”pentru activitatea deosebită desfășurată pentru învățământul mureșean” următorilor:Illes Ildiko – 18 ani de activitate în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, ca inspector școlar adjunct, Mioara Kozak – inspector școlar pentru Limba și literatura românășiSabin Gavril Pășcan, inspector școlar general al județului Mureș.

”Marele Premiu – Directorul Anului 2022”, distincție acordată de Inspectoratul Școlar Județean Mureș:

– Alexandru Adrian Diac, Școala Gimnazială din Albești, secțiunea ”Debut în activitatea managerială”;

– Mozes Sandor, Școala Gimnazială „Adorjáni Károly” din Glodeni, secțiunea ”Digitalizarea școlii și atragerea de fonduri europene”;

– Emil Lucian Anca, Școala Gimnazială din Zau de Câmpie, secțiunea ”Finanțarea actului educational și a infrastructurii școlare”;

– Aurora Manuela Stănescu, Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș, secțiunea ”Managementul și leadershipul unității școlare”;

– Balazs Kovacs Elisabeta, Școala Gimnazială din Deaj, secțiunea ”Promovarea educației inclusive de calitate pentru toți copiii”.

”Directorul Anului 2022”, distincție acordată de Ministerul Educației:

– Dana Maria Bendriș, Școala Gimnazială „Friedrich Schiller” din Târgu Mureș;

– Gheorghe Ciprian Dărăban, Colegiul „Petru Maior” din Reghin;

– Ioana Lirca, Școala Gimnazială din Răstolița;

– Secășan Gyongy Agnes, Școala Gimnazială „Victor Jinga” din Sighișoara;

– Cristina Ligia-Someșan, Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș;

– Irina Vidrăsan, Școala Gimnazială „Serafim Duicu” din Târgu Mureș.

(Redacția / Foto: Facebook – Dumitrița Gliga, Sabin Gavril Pășcan)


De asemenea, verificati

5 adăposturi de câini pe județ. Decât atât.

Distribuie Mii de câini sunt eutanasiați în fiecare an, in adăposturi, deoarece nu sunt adoptați. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.