Home / Luduș / Un ludușean, oficial al Federației Române de Skandenberg – Armwrestling

Un ludușean, oficial al Federației Române de Skandenberg – Armwrestling

Distribuie

În ziua de 17 ianuarie 2023, Ministerul Sportului a acordat Certificatul de Identitate Sportivă, pe o perioadă nedeterminată, Federației Române de Skandenberg – Armwrestling (FRS-A). A fost punctul final al unor demersuri derulate pe o lungă perioadă de timp în care, în ciuda unor rezultate impresionante pe plan național și internațional, recunoașterea oficială a forului care coordona activitatea competițională a unui mare număr de sportivi prcaticanți întârzia. Acum, totul a rămas doar în amintire.

Printre cele 15 formațiuni fondatoare a Federației se regăsesc și două echipe din orașul Luduș, ACS Arms Brațe și Edi Gym. La conducerea Federației Române de Skandenberg – Armwrestling au fost confirmați Mircea Simionescu Simicel – președinte al Biroului Federal, vicepreședinții Dorin Costache, Olimpiu Făt, Radu Valahu, Florin Lazăr și Viorel Dobrin, mulți dintre ei fiind sportivi cu titluri naționale, europene și mondiale.

Orașul Luduș este cunoscut și recunoscut în țară și în străinătate pentru rezultatele obținute de mulți sportivi între care Dănuț Borbil, Ciprian Tapaszto și Kolozsvari Kovacas Edward sunt cei mai titrați. Rezultatele acestora și a colegilor lor au contat foarte mult atunci când Federația și-a stabilit organele de conducere. Printre cei aleși, îl întâlnim pe campionul național și european și vicecampionul mondial prof. Kolozsvari Kovacs Edward în funcția de președinte al Comisiei de antrenori.

Acum, într-o nouă organizare, așteptăm de la oficiali și sportivi rezultate tot mai bune în plan organizatoric și sportiv.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dr. Rădeanu Iulia-Maria. ” Încet, ne apropiem de un număr de 70 de copilași care poate astăzi nu ar fi existat”

Distribuie Promovarea Asociației Generații Iubite și Octrotite (GIO), chiar dacă am face-o săptămânal, tot nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.