Home / Administratie / Comuna Sângeorgiu de Mureș, împânzită cu becuri led

Comuna Sângeorgiu de Mureș, împânzită cu becuri led

Distribuie

Montarea becurilor economice de tip LED a continuat în aceste zile pe străzile Tofalău, Matei Corvin și străzile adiacente din Sângeorgiu de Mureș, precum și în satul Tofalău.

”Proiectul, în valoare totală de peste 1 milion de lei, finanțat din fonduri europene, prin Autoritatea Fondului de Mediu, cuprinde implementarea unui iluminat public smart în comuna Sângeorgiu de Mureș, incluzând și satele Cotuș și Tofalău. Prin intermediul acestui proiect va crește eficiența energetică a iluminatului public și va scădea cu peste 50 la sută consumul de curent electric. Se montează în total peste 1.000 de bucăți de corpuri de iluminat de tip led pe toți stâlpii stradali care vor funcționa pe baza unei programări ”smart”, a informat ing. Sófalvi Sándor Szabolcs, primarul comunei Sângeorgiu de Mureș.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Tania Șchiopu, la cea mai bună prestaţie din sezon

Distribuie Tania Șchiopu, tânăra baschetbalistă de doar 16 ani, din cadrul CSM Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.