Accident cu șapte victime în Ernei Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9711 Vizualizări

Accident cu șapte victime în Ernei

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină marți, 24 ianuarie 2023, în jurul orei 17.13, la un accident rutier produs între două autoturisme, pe DN 15, în localitatea Ernei.

”În urma accidentului rutier au rezultat 7 victime, cod verde – dintre care 4 minori. O victimă, sex feminin, 33 ani este evaluată medical de către echipajul SAJ aflat la locul evenimentului. Celelalte victime refuză examinarea medicală. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers. Se asigură măsuri specifice  împotriva apariției incendiilor”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1, ora 18.03:

”Victima a fost transportată la UPU Târgu Mureș. Circulația se desfășoară  alternativ, pe un sens de mers. La fața locului se deplasează un echipaj de la Secția de Drumuri Naționale pentru sablarea carosabilului. Forțele se întorc la bază”, a informat aceeași sursă.

UPDATE 2, ora 18.44:

Accidentul nu a avut loc ”la ieșire din localitatea Sângeorgiu de Mureș”, cum a anunțat Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș, ci în localitatea Ernei.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE