Accident pe strada Cutezanței din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2470 Vizualizări

Accident pe strada Cutezanței din Târgu Mureș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină marți, 24 ianuarie 2023, în jurul orei 8.52, la un accident rutier care a avut loc pe strada Cutezanței din Târgu Mureș.

”În accidentul rutier este implicată o autoutilitară și un autoturism, rezultând o victimă – cod galben – șoferul autoturismului. Se asigură măsuri specifice împotriva apariției incendiilor. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers. Victima a fost preluată de către echipajul SMURD aflat la fața locului și transportată la UPU Târgu Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

În aceeași zi, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a comunicat următoarele:

”În această dimineață, pe strada Cutezanței din Târgu Mureș, a avut loc un accident rutier. Un autoturism condus de un bărbat, de 70 de ani, a intrat în coliziune cu o autoutilitară de salubritate condusă de un bărbat, de 48 de ani. În urma impactului, a rezultat rănirea unui tânăr, de 19 ani (manipulant), care se afla în spatele autoutilitarei. În cauză, va fi informat Inspectoratul Teritorial de Muncă. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE