Nepal. Povestea unei experiențe de viață Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 709 Vizualizări

Nepal. Povestea unei experiențe de viață

A realizat ascensiunea pe vârful Island peak, în munții Himalaya, la altitudinea de 6.189 m, anul trecut în luna octombrie. Ești invitat să asculți o poveste impresionantă de viață despre ambiție, pasiune, muncă, determinare, curaj, implicare și mai ales despre o dragoste imensă pentru munte.

“A fost o mare bucurie să îmi văd visul devenit realitate și, mai mult de atât, după toată călătoria în Nepal, m-am întors acasă cu un bagaj plin cu amintiri și cu o adevărată experiență de viață. Am descoperit oameni minunați, locuri autentice, poteci neumblate, peisaje spectaculoase, am ajuns la Everest Base Camp și am stat la baza celui mai înalt vârf al planetei. Dar cel mai important, m-am redescoperit pe mine, cu fiecare pas”, a menționat Alina Sorana Petică.

Despre toată această experiență va povesti joi, 26 ianuarie, la cafeneaua Esthetique din Târgu Mureș, într-o sesiune LIVE pentru prieteni și apropiați. Îmi doresc să fie o sursă de inspirație pentru toată lumea, să îndrăznească să viseze cât mai sus!, a mai adăugat Alina.

Detaliile evenimentului sunt postate pe Facebook, aici: https://fb.me/e/2ja9rTRVC.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE