O nouă investiție, de 800.000 de euro, în Sânpaul Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4784 Vizualizări

O nouă investiție, de 800.000 de euro, în Sânpaul

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au demarat, în data de 20 ianuarie 2023, o licitație estimată la valoarea de 4.236.337 de lei (aproximativ 864.000 de euro), fără TVA, pentru achiziționarea de servicii de proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiție “Amenajare Centru socio-medical prin extinderea, mansardarea și modernizarea dispensarului medical existent, localitatea Sânpaul nr. 125, comuna Sânpaul, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Actualul dispensar, extins și modernizat

Potrivit Caietului de sarcini al licitației, investiția va fi realizată pe un amplasament aflat în localitatea Sânpaul nr. 125, clădirea vizată pentru modernizare are o suprafață desfășurată de 332 de metri pătrați, iar la finalizarea lucrărilor beneficiarul obiectivului va fi Primăria Comunei Sânpaul.

”Obiectivul proiectului ”Amenajare centru socio-medical prin extinderea si modernizarea dispensarului medical existent” constă în îmbunătățirea calității sistemului socio-medical de la nivelul comunei Sânpaul, județul Mureș, prin asigurarea tuturor condițiilor necesare pentru desfășurarea activităților medicale. Pentru atingerea obiectivelor propuse, se au în vedere următoarele tipuri de lucrări: extinderea clădirii cu un corp parter, având suprafața de 33,6 de metri pătrați, modernizarea clădirii prin schimbarea ușilor interioare și refacerea finisajelor interioare și exterioare – pereți, tavane, pardoseli, amenajarea unor funcțiuni noi în clădire: cabinet consultații medicină internă, sală de așteptare, sală radiografie, sală de comandă, grupuri sanitare interioare, mansardarea parterului clădirii existente în vederea amenajării a două aprtamente de serviciu pentru personalul medical”, se menționează în document.

Totodată, proiectul mai prevede realizarea de tratament insecto-fungicid și ignifug al întregii șarpante, schimbarea învelitorii cu țiglă profilată ceramică sau de beton, reabilitarea termică integrală a anvelopei clădirii, reabilitarea instalației electrice și schimbarea tuturor corpurilor de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață, realizarea unei rețele de încălzire centralizate și montarea unui cazan de perete, dotarea clădirii cu aparatură specifică – ecograf, aparat de radiologie și realizarea unui trotuar de gardă și a spațiilor de circulație exterioare, inclusiv rampă de acces persoane cu dizabilități.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 7 februarie 2023, iar durata contractului va fi de 50 de luni: 2 luni pentru proiectare, 12 luni pentru execuția lucrărilor și 36 de luni perioada minimă de garanție de bună execuție a lucrărilor.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE