Home / Business / FOTO: Investiție imobiliară propusă pe strada Gheorghe Doja

FOTO: Investiție imobiliară propusă pe strada Gheorghe Doja

Distribuie

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș vor decide, într-o ședință viitoare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării documentației ”PUZ – Construire locuințe colective cu servicii la parter” pentru un obiectiv de investiții propus să fie realizat pe strada Gheorghe Doja nr. 193-195 din Târgu Mureș.

În prezent, PUZ-ul întocmit de către SC Arhitecton SRL pentru societățile Dorimar Edil SRL și Lialedor SRL se află în dezbatere publică, pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea ”Informații publice”.

Potrivit sursei citate, investiția este propusă pe un teren intravilan, curți și construcții, de 1.298 de metri pătrați, deținut în părți egale de cele două societăți beneficiare, iar terenul se află în apropiere de fosta fabrică de cărămidă și este liber de construcții, orizontal, cu vegetație crescută necontrolată.

”Beneficiarii doresc să construiască o clădire cu funcțiune mixtă – locuințe colective și spații de servicii la parter”, se menționează în document.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate mureșeană

Distribuie Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.