FOTO: Investiție imobiliară propusă pe strada Gheorghe Doja Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2831 Vizualizări

FOTO: Investiție imobiliară propusă pe strada Gheorghe Doja

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș vor decide, într-o ședință viitoare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării documentației ”PUZ – Construire locuințe colective cu servicii la parter” pentru un obiectiv de investiții propus să fie realizat pe strada Gheorghe Doja nr. 193-195 din Târgu Mureș.

În prezent, PUZ-ul întocmit de către SC Arhitecton SRL pentru societățile Dorimar Edil SRL și Lialedor SRL se află în dezbatere publică, pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea ”Informații publice”.

Potrivit sursei citate, investiția este propusă pe un teren intravilan, curți și construcții, de 1.298 de metri pătrați, deținut în părți egale de cele două societăți beneficiare, iar terenul se află în apropiere de fosta fabrică de cărămidă și este liber de construcții, orizontal, cu vegetație crescută necontrolată.

”Beneficiarii doresc să construiască o clădire cu funcțiune mixtă – locuințe colective și spații de servicii la parter”, se menționează în document.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE