Liceul Silvic Gurghiu, fruntaș pe județ Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 827 Vizualizări

Liceul Silvic Gurghiu, fruntaș pe județ

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a organizat, în premieră, în data de 21 ianuarie 2023, prima ediție a Balului Anului Nou. Cu acest prilej, activitatea managerială a directorilor și directorilor adjuncți din școlile mureșene a fost răsplătită cu decernarea premiilor ”Directorul anului”. Astfel, s-au acordat premii pe cinci secțiuni: ”Debut în activitatea managerială”, ”Digitalizarea școlii și atragerea de fonduri europene”, ”Finanțarea actului educațional și a infrastructurii școlare”, ”Managementul și leadershipul unității școlare” și ”Promovarea educației incluzive de calitate pentru toți copiii.”

Pe lista nominalizaților la secțiunea ”Digitalizarea școlii și atragerea de fonduri europene” s-a aflat și dr. ing. Marcel Mîndru, directorul Liceului Silvic Gurghiu. Doar nominalizat, reprezentantul Liceului Silvic Gurghiu, dr. ing. Mîndru Marcel trebuie felicitat pentru frumoasele rezultate obținute de unitatea de învățământ pe care o conduce.

„În ultimii trei ani, în cadrul Liceului Silvic Gurghiu au fost derulate trei mari proiecte, ”Modernizarea Liceului Silvic Gurghiu” – cu finanțare din fonduri europene în valoare de 700.000 de euro, ”Achiziția de table interactive, laptopuri, tablete, camere web și routere” – cu finanțare din fonduri europene în valoare de 300.000 de euro (36 de table interactive, 63 de laptopuri, 650 de tablete, 36 de camere web, 36 de routere) și ”Modernizarea Grădiniței cu Program Normal și Prelungit Gurghiu” – cu finanțare din fonduri europene, în valoare de 600.000 de euro. În urma implementării acestor proiecte, elevii Liceului Silvic Gurghiu și ai celor nouă structuri școlare arondate au beneficiat de modernizarea spațiilor de învățământ și de dotări cu mijloace moderne de învățământ, la nivel european. Astfel, Liceul Silvic Gurghiu a devenit una dintre cele mai moderne unități de învățământ din județ”, a precizat dr. ing. Marcel Mîndru, care a mulțumit tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea procesului educațional de la nivelul comunei Gurghiu.

„Mulțumesc Consiliului Local Gurghiu și domnului primar Boar Laurențiu Dumitru pentru atenția permanentă acordată școlilor, pentru sprijinul acordat pe perioada implementării acestor proiecte și pentru faptul că au înțeles că atunci când se investește în educație, se investește în viitor. De asemenea, mulțumesc conducerii Inspectoratului Școlar Județean Mureș pentru nominalizarea mea pentru Premiul ”Directorul Anului”, la secțiunea ,,Digitalizarea școlii și atragerea de fonduri europene”. Consider acest premiu reprezintă o recunoaștere a rezultatelor obținute în cei 38 de ani de activitate în această școală, din care 13 ani în calitate de director. Nu în ultimul rând, dedic acest premiu școlii mele, venerabilei ”Școli Silvice din Gurghiu”, care împlinește în acest an 130 de ani de existență”, a menționat dr. ing. Marcel Mîndru.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE