Home / Life style / Pantofi de damă care vor fi cei mai la modă în 2023

Pantofi de damă care vor fi cei mai la modă în 2023

Distribuie

Pantofii de damă la modă sunt un element esențial al garderobei fiecărei femei. Modele precum ghetele la modă sau cizmele clasice sunt o alegere atemporală pentru fiecare ocazie. Dar tendințele se schimbă de la an la an, incluzând în primul rând culorile, modelele, precum și stilul pantofilor. Citește și vezi ce modele de încălțăminte vor face furori în 2023?

Ce va fi la modă în 2023 în materie de încălțăminte pentru primăvară – vară? Modele pentru noul an

Adevăratul hit în această primăvară vor fi balerinii la modă. Creatorii iubesc acest model de pantofi datorită feminității și delicateții lor. Acești pantofi cu talpă plată sunt perfecți pentru stilizările de zi cu zi. Poți purta acest tip de încălțăminte alături de ținutele tale preferate de primăvară și vară, precum o rochie boho aerisită. Acești pantofi vor fi din nou una dintre cele mai tari tendințe, iar în această primăvară îi vei vedea practic peste tot!

Printre modelele de pantofi perfecți pentru muncă, se numără mocasinii cu talpă groasă. Trendseterii recomandă purtarea modelelor cu vârful pătrat,  iar acești pantofi vor funcționa nu numai primăvara, ci și în sezonul de toamnă – iarnă. Totul, în primăvara 2023, acești mocasini sunt un element must- have, care nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor.

Când cauți inspirație pentru stilul de primăvară, este imposibil să nu iese în evidență adidașii cu talpă groasă. Aceștia au fost extrem de populari încă din sezoanele precedente și se încadrează perfect în tendințele actuale mai sportive.

Botinele și cizmele ajurate sunt o alegere excelentă pentru festivalurile de primăvară și vară. Aspectul delicat, ajurat, va conferi acestor cizme un caracter unic, transformându-le într-un adevărat succes în acest sezon.

Tendințele toamnă – iarnă 2023 în materie de pantofi de damă

În acest sezon, toamna se va concentra pe nuanțe de bej și maro. La fel de multă popularitate vor câștiga și ghetele negre, ce pot fi purtate cu succes cu rochii tricotate. Totuși, cele mai la modă cizme vor fi cizmele cu o lungime până sub genunchi și chiar până la mijlocul coapsei.

Cizmele de damă sunt încă cea mai populară încălțăminte pentru sezonul rece, dar toamna ele vor fi înlocuite cu modele puțin mai joase, cu o parte superioară frumos ajurata. Va fi o diferențiere clară între botine și cizme înalte. De câțiva ani au câștigat popularitate și cizmele foarte înalte, tip muschetar, care arată grozav cu fustele mini.

Cu siguranță ar trebui să ai cizme înalte în garderoba ta. Sunt pantofi extrem de la modă pentru toamnă, în plus, sunt cizme foarte eficiente, și în același timp perfecte pentru zilele mai friguroase, mai ales dacă alegi un model care ajunge la jumătatea coapsei. În tendințe sunt și modelele de cizme slip on, pe care le poți purta atât cu pantaloni, cât și cu rochii și sunt perfecte pentru primele zile reci de toamnă.

Trendul cunoscut din anii precedenți revine și în acest an. Marea revenire a cizmelor cu vârful ascuțit va mulțumi cu siguranță fanele unor astfel de modele de încălțăminte pentru iarnă.

Cizmele de cowboy sunt acum disponibile nu numai în colecțiile fiecărei case de modă care se respectă, ci și în magazinele populare. În sezonul care vine, le poți purta cu fuste mini, pantaloni scurți din piele și chiar rochii tricotate.

Pentru iarnă, în tendințe se numără acele ghete din material impermeabil, cu o izolație moale. Cei mai la modă pantofi vor avea talpa groasă și partea superioară lăcuită. Merită acordată atenție și modelelor din materiale metalice, argintii sau aurii, căci acestea vor completa perfect orice stil de iarnă.

După cum poți observa, există numeroase modele de pantofi în tendințele anului 2023 care vor fi cu siguranță pe placul tău și pe care le vei include în ținutele tale. Doar alege modelele preferate și bucură-te de un aspect mereu la modă!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.