”Șase lecții de dans în șase săptămâni”, la Teatrul Național Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

”Șase lecții de dans în șase săptămâni”, la Teatrul Național Târgu Mureș

Iubitorii teatrului sunt invitați să vizioneze piesa ”Șase lecții de dans în șase săptămâni” de Richard Alfieri, un spectacol-bijuterie produs de Teatrul de Artă București, cu sprijinul Academiei de Dans Mihai Petre. Reprezentaţia va avea loc luni, 30 ianuarie 2023, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu Mureş.

Lily Harrison, văduva unui preot baptist, îşi angajează un profesor de dans, la domiciliu, pe italianul Michael Minetti. Și povestea începe. Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint, se agrsesează şi se ironizeză reciproc, dar de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul orelor de dans, Lily şi Michael, amândoi cu mult umor, temperament, dar şi sensibilitate, ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie.

Piesa e o comedie bine scrisă, cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans.

Din distribuţie fac parte Victoria Cociaș și George Constantinescu, scenografia a fost realizată de Romulus Boicu, traducerea, regia și costumele sunt semnate de Lavinia Jemna Oltenau, iar
coregrafia a fost concepută de Mihai Petre.

Spectacolul a fost invitat la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe pagina web www.iabilet.ro.

”După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară. Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/ reprogramării spectacolului. Pe durata desfășurării spectacolului nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil. Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca în timpul spectacolului să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea”, a informat Biroul de presă al Teatrului Național Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE