Home / Cultură / ”Șase lecții de dans în șase săptămâni”, la Teatrul Național Târgu Mureș

”Șase lecții de dans în șase săptămâni”, la Teatrul Național Târgu Mureș

Distribuie

Iubitorii teatrului sunt invitați să vizioneze piesa ”Șase lecții de dans în șase săptămâni” de Richard Alfieri, un spectacol-bijuterie produs de Teatrul de Artă București, cu sprijinul Academiei de Dans Mihai Petre. Reprezentaţia va avea loc luni, 30 ianuarie 2023, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu Mureş.

Lily Harrison, văduva unui preot baptist, îşi angajează un profesor de dans, la domiciliu, pe italianul Michael Minetti. Și povestea începe. Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint, se agrsesează şi se ironizeză reciproc, dar de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul orelor de dans, Lily şi Michael, amândoi cu mult umor, temperament, dar şi sensibilitate, ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie.

Piesa e o comedie bine scrisă, cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans.

Din distribuţie fac parte Victoria Cociaș și George Constantinescu, scenografia a fost realizată de Romulus Boicu, traducerea, regia și costumele sunt semnate de Lavinia Jemna Oltenau, iar
coregrafia a fost concepută de Mihai Petre.

Spectacolul a fost invitat la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe pagina web www.iabilet.ro.

”După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară. Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/ reprogramării spectacolului. Pe durata desfășurării spectacolului nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil. Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca în timpul spectacolului să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea”, a informat Biroul de presă al Teatrului Național Târgu Mureș.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Festival Internațional de Folclor la Târgu Mureș

Distribuie Ansambluri folclorice ale elevilor din Republica Moldova, Spania, Turcia, Ucraina şi România participă, începând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.