Home / Invatamant / Premiu important pentru conf. univ. dr. Oliviu Puie

Premiu important pentru conf. univ. dr. Oliviu Puie

Distribuie

Reprezentanții Universității „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș au anunțat, recent, acordarea de către Editura Universul Juridic din București, în data de 8 decembrie 2022, a premiului Anibal Teodorescu ”în domeniul dreptului public pentru lucrări altele decât cele din domeniul dreptului penal” pentru lucrarea în trei volume „Tratat teoretic și practic de contencios administrativ”, publicată de Editura Universul Juridic, de conf. univ. dr. Oliviu Puie.
”Premiul a fost decernat de către președintele Uniunii Juriștilor din România, prof. univ. dr. av. Ioan Chelaru. A fost evidențiat faptul că domnul conf. univ. dr. Oliviu Puie este cel mai prolific autor de carte juridică din țară. Menționăm cele 42 de monografii și tratate, peste 140 de articole și studii publicate în cele mai prestigioase reviste de specialitate: „Dreptul”, „Revista Română de Drept Privat”, „Pandectele Române”, „Revista Română de Jurisprudență”, „Revista Română de Executare Silită”, au informat reprezentanții Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Centru Național de Realitate Virtuală Aplicată în Medicină inaugurat la UMFST Târgu Mureș

Distribuie Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila, a participat vineri, 17 martie, la Târgu Mureș, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.