Home / Administratie / Sighișoara: Bonificație la plata impozitelor și taxelor locale

Sighișoara: Bonificație la plata impozitelor și taxelor locale

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Sighişoara informează contribuabilii persoane fizice şi juridice, că începând cu data de 26 ianuarie 2023 se pot face plăți pentru impozitul/ taxa pe clădiri, impozitul/ taxa pe teren, impozitul pe mijloacele de transport, chirii, redevențe aferente anului 2023, la Casieria din incinta Primăriei, Piaţa Muzeului nr. 7, la Casieria din Piața Hermann Oberth nr. 7, cât și online accesând site-ul municipiului Sighișoara, www.primariasighisoara.org.ro, prin intermediul aplicației ecetatean@Sighisoara2021.

”Reamintim totodată că persoanele fizice şi juridice care efectuează plata integrală a impozitului/ taxei pe clădiri, impozitului/ taxei pe teren şi a impozitului pe mijloacele de transport, până la data de 31 martie 2023, beneficiază de bonificaţie de 10%”, se menționează într-o informare de presă.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Un nou sens unic în Târgu Mureș

Distribuie O nouă modificare la regimul traficului rutier a fost adoptată în cadrul Comisiei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.