Home / Administratie / 15 străzi din Luduș reabilitate și modernizate

15 străzi din Luduș reabilitate și modernizate

Distribuie

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul ”Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de drumuri în oraşul Luduş”, propus a fi amplasat în localitatea Luduş, străzile Viitorului, Zăvoiului, Bradului, Garofiţei, Rândunelelor, Topitoriei, Trandafirilor, Liliacului – intersecţia cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 până la pasajul CFR, Vânătorilor, Lăcrămioarei, Independenţei, 1 Mai, Fabricii, Gării şi Ghioceilor, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 19 ianuarie 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține Primăriei Orașului Luduș și prevede modernizarea unor drumuri pe o lungime de 8.100 de metri.

”Lucrările proiectate se vor încadra în traseele existente ale străzilor. Suprafața totală a străzilor care urmează a fi modernizate este de 44.303 de metri pătrați. Suprafața totală a parcărilor de asfalt care urmează a fi modernizată este de 18.757 de metri pătrați. Suprafața parcărilor din pavele care urmează a fi modernizată este de 3.000 de metri pătrați. Spații verzi: 30.852 de metri pătrați”, se menționează în documentul citat.

Alex TOTH


De asemenea, verificati

Raport despre Cultura orașului Luduș

Distribuie Unul dintre capitolele importante ale Raportului privind starea economică, socială și de mediu a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.