15 străzi din Luduș reabilitate și modernizate Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 557 Vizualizări

15 străzi din Luduș reabilitate și modernizate

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul ”Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de drumuri în oraşul Luduş”, propus a fi amplasat în localitatea Luduş, străzile Viitorului, Zăvoiului, Bradului, Garofiţei, Rândunelelor, Topitoriei, Trandafirilor, Liliacului – intersecţia cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 până la pasajul CFR, Vânătorilor, Lăcrămioarei, Independenţei, 1 Mai, Fabricii, Gării şi Ghioceilor, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 19 ianuarie 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține Primăriei Orașului Luduș și prevede modernizarea unor drumuri pe o lungime de 8.100 de metri.

”Lucrările proiectate se vor încadra în traseele existente ale străzilor. Suprafața totală a străzilor care urmează a fi modernizate este de 44.303 de metri pătrați. Suprafața totală a parcărilor de asfalt care urmează a fi modernizată este de 18.757 de metri pătrați. Suprafața parcărilor din pavele care urmează a fi modernizată este de 3.000 de metri pătrați. Spații verzi: 30.852 de metri pătrați”, se menționează în documentul citat.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE