Home / Reghin / Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin angajează asistente medicale

Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin angajează asistente medicale

Distribuie

Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin organizează, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1366/2022, în perioada 27 ianuarie 2023 – 9 martie 2023, un concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante, cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată: 1 post de asistent medical generalist debutant la Secția Medicină Internă, 3 posturi de asistent medical generalist la Secția Neonatologie și câte un post de asistent medical generalist la Secția Medicină Internă, Secția Chirurgie, Secția Boli Infecțioase și Secția Pediatrie.

Potrivit paginii web a instituției, www.spitalreghin.ro, dosarele de concurs se depun până la data de 10 februarie 2023, în zilele de luni – vineri, între orele 7.00 – 15.00, la Biroul RUNOS al Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin, strada Stejarului nr. 5.

”Taxa de înscriere este de 80 de lei și se achită la Biroul Contabilitate din cadrul Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin, în momentul depunerii dosarului de concurs. Concursul constă în: probă scrisă, probă practică și interviu. Proba scrisă va avea loc în data de 21 februarie 2023, ora 10.00, proba practică va avea loc în data de 27 februarie 2023, ora 10.00, interviul va avea loc în data de 3 martie 2023, ora 10.00”, se menționează pe site-ul Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0732-500.657 – Biroul RUNOS.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Corala ”Armonia”, recital de suflet în biserica din Ibănești Sat

Distribuie Într-o însorită zi din mijlocul Postului Mare, credincioșii din Ibănești au avut parte de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.