Florin Dobrater, podcast de colecție cu prefectul Mara Togănel Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 502 Vizualizări

Florin Dobrater, podcast de colecție cu prefectul Mara Togănel

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a participat la cel de-al 11-lea episod al podcastului ”Invitații lui Dobrater”, proiect derulat de jurnalistul Florin Dobrater.

Emisiunea realizată de jurnalistul Florin Dobrater a fost difuzată luni, 31 ianuarie 2023, pe canalul de Youtube cu același nume – ”Invitații lui Dobrater”.

”Eu prezint omul, eu vreau să o arăt pe Mara Togănel pentru că despre prefect vorbim, am vorbit și la televiziune de atâtea ori, dar de Mara Togănel n-am apucat să vorbesc”, a explicat jurnalistul Florin Dobrater, care pe durata celor 75 de minute de înregistrare a fost secondat, cu replici inspirate, de Răzvan Pop, prieten și partener în cadrul podcastului, aflat în spatele camerelor.

Cine este Mara Togănel, amintiri despre prima iubire, dezvăluiri discrete despre actuala dragoste, cum a fost cel dintâi salt cu parașuta, care sunt sporturile practicate și preferate, precum și multe alte răspunsuri la întrebări și subiecte interesante despre omul care ocupă funcția de prefect al județului Mureș, puteți afla urmărind podcastul ”Invitații lui Dobrater”.

Vizionare plăcută!

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE