Home / Administratie / Noutăți de la Direcția fiscală locală Târgu Mureș

Noutăți de la Direcția fiscală locală Târgu Mureș

Distribuie

Direcția fiscală locală Târgu Mureș aduce la cunoștință contribuabililor faptul că a implementat un modul de ”Registratură online” pe site-ul www.dfltgm.ro.

Astfel, prin accesarea ”Registraturii online”, atât persoanele fizice cât și persoanele juridice vor putea depune online cereri, sesizări, declarații sau petiții.

”Registratura online” oferă două posibilități de depunere a documentelor. Prima opțiune permite transmiterea de cereri/ documente/ solicitări care vor fi înregistrate automat în registratura Direcției fiscale locale Târgu Mureș, iar petentul va primi pe e-mail automat număr de înregistrare. A doua opțiune permite petenților să depună solicitări care vizează aspecte, pentru care nu este necesară înregistrarea automată în registratura Direcției fiscale locale Târgu Mureș. Și aceste cererii vor primi număr de înregistrare, însă numai după deschiderea e-mailului”, au informat reprezentanții Direcției fiscal locale Târgu Mureș.

Conform sursei citate, persoanele care și-au înregistrat cererea, prin orice modalitate, inclusiv prin depunerea la registratura instituției, vor putea urmări stadiul de soluționare al cererii pe baza numărului de înregistrare primit.

”Reamintim contribuabililor că toate serviciile oferite de către Direcția fiscală locală Târgu Mureș se pot realiza și în mod electronic prin  intermediul platformei online de comunicare cu contribuabilii prin accesarea de pe site-ul www.dfltgm.ro a secțiunii ”Acces Portal Servicii Electronice Fiscale”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Asigurăm condiții de viață mai bune pentru mureșeni cu fonduri europene

Distribuie În ultimii 4 ani am mobilizat fonduri europene pentru realizarea a peste 27 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.